8

 


Tyrkisk eple-te herfra.


Ett etasjefat også fra kremmerhuset


Veske fra ebay.

Hva syns du?

22

Jeg bestilte for en stund siden tre par sko fra Nelly.com. Men for det første så var nr 2 for liten for meg, det var synd, pga de var sykt fine i virkeligheten! Og så fikk jeg to par sko av nr. 3. Sender de nok tilbake..

Har du bestilt sko fra Nelly før?

23Kjøpte de i sommer en gang, men har ikke brukt de enda.. LIKER?

25

Digger disse shortsene. Men har ikke fått brukt de så mye siden været ikke har vært noe særlig bra. De er kjøpt på BikBok.

Liker du dip dyed shortser?

22

Her er to nye ringer jeg bestilte. Men jeg kjøpte noen andre ringer også, men de var for små, faktisk. Jeg har lagt ut den ene ringen i konkurransen HER.
Bruker du ringer? Hva synes du om disse på bildet?

18

Ugleringen bestilte jeg fra Ebay og hårbørsten hentet jeg i posten igår. Har lest mye bra om den hårbørsten så tenkte jeg måtte prøve den ut. Eneste jeg ikke er så begeistret for er fargen, hehe. Men det er jo bare en hårbørst. Ugleringen var så stilig og så billig at jeg måtte bestille den. Er farlig å være innom ebay, man finner jo alt mulig der! //Hva syns du? Har du prøvd denne børsten?

16

Her er to bikinier som jeg har fått hos mamma. Men siden ikke været er så bra her i Nord-Norge, så har man ikke hatt bruk for verken solkrem eller bikini. Er så lei regn og overskyet. Men i går var det 23 grader i skyggen og kjempe sol! Men da hadde man jobbdag, typisk! Men har heldigvis ferie nå etter helga, så da håper man på bra vær! Hva syns du om bikiniene mine?

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits