13Liker du å bake? 

7

USA 

1 - 2 - 3


LONDON

1 - 2 - 3 - 4

DUBAI

1 - 2 - 3 - 4

PARIS 

2 - 3 - 4

AUSTRALIA

1 - 3 - 4Har plukket ut noen steder jeg har lyst å dra til. Har lyst å reise verden rundt en gang, det hadde vært gøy!

Hvor vil du reise?

16250,-kr  Strl. 40, men de er små i størrelse. (De er 26 cm fra tåa og bak, hvis det hjelper!)

Har to par av de, ved en feil bestilling. Trenger egentlig ingen av de siden de ikke blir brukt! Send meg en e-post til benedicte.blogg@live.no eller legg igjen en kommentar hvis du er interressert. 

4//ARKIV BILDER. 

Har jobbet hver dag denne uken så har ikke hatt energi til overs for blogging. Men går sikkert helt fint, dere savnet meg vel ikke så mye, heh. Jeg skulle egentlig sette igang en konkurranse for lenge siden, men har enda ikke funnet helt ut hva premien skulle være. Tenkte på en kjole eller noe slikt kanskje.. Bare vent og se, så skal jeg finne på noe! 

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT? :-)

10

Slik føles dagen i dag, hehe! Hvordan er mandagen din?

14

Har lyst å følge noen på Instagram, mer inspirasjon :-)! Men har ikke fått lagt ut så mye bilder der enda.

Jeg heter benedictetherese på Instagram, hva er din?

14

Oppussing av leilighet .. Flyttet inn den 21. Desember!

Bernt HarrySimba

Monopol spilling sammen med kjæresten og venner ..


Miss summer ..

 

Har for det meste bare gamle bilder på pc'n. Ligger nå i sofaen sammen med Simba, venter på at kjæresten skal bli ferdig på jobb. Hva skal du gjøre i dag?

15

Søte pusen ♥.

5

Forvirret - never know.. - lite å blogge om - nystekte boller atm. - snart farmen.


//Arkiv bilde. Pusekattene mine


917

12. oktober <3

25


FØR - ETTER

Jeg har klippet lugg! Er så uvant å se seg i speilet nå! Men jeg har ikke så langt hår til vanlig, er hair extensions hvis noen lurer... Skulle bare ønske det kunne bli så langt snart!! Men er litt sånn usikker på om jeg kler det, men har fått utrolig mange komplimenter på at jeg kler panneluggen. Er vel bare jeg som syns det er rart i begynnelsen kanskje :-)

14

Den 12. Oktober har jeg bursdag! Synes tiden går så fort, for tiden.
Så i dag har jeg slappet av og vært med kjæresten♥

HVA SKAL DU GJØRE I KVELD?Foto - Tatt med iPhone, så ikke den beste kvaliteten, men redigert med en vintage look.

16


//Arkiv bilde.

true love is the love
that exceeds the
boundaries of your
heart and spills onto
your soul.

14

Savner sommeren, selv om jeg ikke har hatt noe sommerfølelse i år, pga vi har ikke hatt noe særlig vær og varme. Savner tiden jeg og kjæresten hadde sammen, når vi var i Sverige. Er ensomt og kjedelig når jeg ikke er på jobb og er alene hjemme uten ham. Men jeg var i leiligheten i dag, da vi hadde en elektriker som ser på strømmen der. Må ha noen kurser og diverse. Nå sitter jeg og ser litt på slankekrigen på tvnorge. Beundrer deres mot..!
Håper dere har en fin dag!

Husk konkurransen min her, hvor du kan vinne en liten goodiebag!

12


//Arkiv bilde.

Jeg er så dårlig på og komme på overskrifter.
Skulle ønske det var sol ute, slik som bildet over. Er overskyet her. Skal kanskje ta meg en liten tur ut senere. Skulle bare inn å si at det går bra her og at dere burde glede dere, for jeg har en konkurranse jeg skal starte om en stund. Premien er en goodiebag!

HVA SKAL DU GJØRE I DAG?

6

Jeg har ikke hatt mye tid til data og slikt, p.g.a. jeg og kjæresten driver med å pusse opp ei leilighet som vi skal bo i etterhvert. Synes det er morro å male, rive og slikt. Blir gøy å se helheten senere når man er ferdig. Har også hatt en del jobb, så har jobbet litt på kveldene med å male. I går satt vi opp tapeten (som du ser på bildet), den ble sykt stilig med de malte veggene! Men bildet ble ikke så bra p.g.a. lyset som kommer inn vinduet... Skal ta mer bilder senere.

Ho mamma og dem har fått en ny kattepus i huset. Han er så skjønn og veldig fotogen, hehe! Smelter hver gang jeg er hjemme hos mamma og ser ham!

LIKER DU Å PUSSE OPP?
HVA HAR DU GJORT I HELGA?

14

Har vært ute og malt på garasjen i dag. Er morro å male, pusse opp og slikt, synes jeg! Nå venter jeg på at kjæresten min er ferdig på jobb, og da håper jeg at vi skal grille i dag, hihi. Elsker grillmat! - Hva er dine planer for i dag? Liker du å pusse opp?..

13

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

Digger disse shortsene/bildene! Leter ofte etter inspirasjon på we♥it. - Jeg og kjæresten har vært i Tromsø i dag også. Og da ble det litt shopping på meg, heh. Skal vise dere senere bilde av sofaen og et annet møbel vi kjøpte i dag. Kan også ha et innkjøpsinnlegg med klær, vet at folk liker det, ihvertfall gjør jeg det. Liker å se hva folk kjøper og man får jo inspirasjon i det.. Sitter nå og slapper av og har på NRK1, med OL i London.. Håper dere har en fin kveld/natt! 

19Slik ser været utenfor verandaen akkurat nå. Skulle bare innom å si natta til dere lesere! :-) 

3

Jeg kondolerer til alle de etterlatte og pårørende som mistet sine engler den 22.07.11.

<3

26Det ble litt godteri shopping i Sverige. Dette holder vel i noen uker. Det var en del 'ta to/tre betal **kr.'.. Kjøpte også en del sko og klær når jeg var i Sverige. Kan lage noen innlegg om det også. :-)

10

Kom hjem igår kveld fra Sverige. Har vært en liten tur (søn-tors) i Piteå, Sverige. Det kjipe var at det var bare fint vær og sol den første dagen. Overskyet og litt regn resten av dagene.
Her kommer noen bilder jeg har tatt.

Vi lå på hotell her på Pite Havsbad.

Parkeringsplassen..

Det var syykt gode veier i Sverige! Er rart å kjøre over grensen og så kommer man til de gode veiene.Vi var en liten tur i Luleå også.Har du vært/eller skal til Sverige i sommer?

Lik gjerne innlegget!

14

På tur til Bjerkvik. Lå over natt til mandag.

Satt og tok bilder ut av vinduet av bilen. Så ble mange "tull" bilder! :-p

Et himmelbilde. Synes det ble litt stilig med de skyene.."Reise antrekk". Ikke akkurat det beste bildet. Men det var ikke mange bilder å velge ut av meg, heh! Skjønner ikke, men liker ikke bilder av meg selv. Men må vel bli flinkere å legge ut mer bilder. Kommer vel etterhvert. :-)

Kommet over grensa. :-)

 

Tror ikke det blir så mye blogging som før, men får prøve å legge inn et innlegg om dagen, minst..!
Håper dere har en fin sommer! Hva synes du om bildene? :-)

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits