0

Gå inn HER. Trekker en vinner senere i kveld!

16


//Arkiv bilde.

true love is the love
that exceeds the
boundaries of your
heart and spills onto
your soul.

14

Savner sommeren, selv om jeg ikke har hatt noe sommerfølelse i år, pga vi har ikke hatt noe særlig vær og varme. Savner tiden jeg og kjæresten hadde sammen, når vi var i Sverige. Er ensomt og kjedelig når jeg ikke er på jobb og er alene hjemme uten ham. Men jeg var i leiligheten i dag, da vi hadde en elektriker som ser på strømmen der. Må ha noen kurser og diverse. Nå sitter jeg og ser litt på slankekrigen på tvnorge. Beundrer deres mot..!
Håper dere har en fin dag!

Husk konkurransen min her, hvor du kan vinne en liten goodiebag!

42

Premien inneholder:

- Garnier BBCream Light
- Prøver på kremmer (Moisturizing Carrot Cream og Multipurpose Avocado Cream fra DSM). Dette får du kjøpt på Bok&Media.
- Et par øredobber.
- Tre ringer i en.

Er ikke så stor premie, men skal prøve å holde flere konkurranser gående på bloggen. Det er jo gøy å vinne og holde konkurranser for dere lesere! Her kommer reglene; jo flere lodd du har, jo større sjanse å vinne!

Skrive et innlegg med bildet over - 1 lodd
Like min facebook side link + like dette innlegget - 2 lodd

12


//Arkiv bilde.

Jeg er så dårlig på og komme på overskrifter.
Skulle ønske det var sol ute, slik som bildet over. Er overskyet her. Skal kanskje ta meg en liten tur ut senere. Skulle bare inn å si at det går bra her og at dere burde glede dere, for jeg har en konkurranse jeg skal starte om en stund. Premien er en goodiebag!

HVA SKAL DU GJØRE I DAG?

11

NOE DU LIKTE?

8

5

Hei. Dette innlegget skulle egentlig vært skrevet og postet for lenge siden, men bedre sent enn aldri... 

Jeg heter Benedicte, kommer ifra Finnsnes, en liten plass i Nord-Norge. Jeg liker å ta bilder (HUSK, er nybegynner så kan ikke alt ennå..), elsker dyr, liker å tegne og skrive..

Kontakt meg gjerne på e-posten (benedicte.blogg@live.no) hvis du lurer på noe eller har innspill til bloggen f.eks. Er gøy å få gode tilbakemelding!

19Bildene tatt for en god stund siden.
Lik min fanside HER.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

6

Jeg har ikke hatt mye tid til data og slikt, p.g.a. jeg og kjæresten driver med å pusse opp ei leilighet som vi skal bo i etterhvert. Synes det er morro å male, rive og slikt. Blir gøy å se helheten senere når man er ferdig. Har også hatt en del jobb, så har jobbet litt på kveldene med å male. I går satt vi opp tapeten (som du ser på bildet), den ble sykt stilig med de malte veggene! Men bildet ble ikke så bra p.g.a. lyset som kommer inn vinduet... Skal ta mer bilder senere.

Ho mamma og dem har fått en ny kattepus i huset. Han er så skjønn og veldig fotogen, hehe! Smelter hver gang jeg er hjemme hos mamma og ser ham!

LIKER DU Å PUSSE OPP?
HVA HAR DU GJORT I HELGA?

10


ANNIKA - SARA ALEXANDRA - LINDA - VILDE & ELISABETH 

 
FREDRIKKE - SYNNE - MALENE - ELISE 

 

LESER DU NOEN AV DISSE BLOGGENE?

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits