22

Hvit kjole HER / Grå kjole HER / Blå kjole HER. Hvilken ville du hatt i klesskapet? 

17

HERHERHER. Har da klart å lage en fanside til bloggen min da. Er hyggelig hvis noen vil like den. Mange var positive til at jeg skulle lage en, så nå har jeg det.
Akkurat nå sitter jeg og slapper av, og hører på musikk. Håper alle får en fin dag! 14

Har vært ute og malt på garasjen i dag. Er morro å male, pusse opp og slikt, synes jeg! Nå venter jeg på at kjæresten min er ferdig på jobb, og da håper jeg at vi skal grille i dag, hihi. Elsker grillmat! - Hva er dine planer for i dag? Liker du å pusse opp?..

22

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Satt sammen en kollasj.

24

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 Like it?`

13

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

Digger disse shortsene/bildene! Leter ofte etter inspirasjon på we♥it. - Jeg og kjæresten har vært i Tromsø i dag også. Og da ble det litt shopping på meg, heh. Skal vise dere senere bilde av sofaen og et annet møbel vi kjøpte i dag. Kan også ha et innkjøpsinnlegg med klær, vet at folk liker det, ihvertfall gjør jeg det. Liker å se hva folk kjøper og man får jo inspirasjon i det.. Sitter nå og slapper av og har på NRK1, med OL i London.. Håper dere har en fin kveld/natt! 

21

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 -10 - 11 -12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25

Liker ;-)

32

Jeg har vært innom Dyrebeskyttelsen sine hjemmesider i dag og fant ut at avdelingen Bergen og Hordaland har fått en gammel skole som trenger oppussing, og det koster mye penger. De skal hjelpe hjemløse dyr. Dette høres bra ut. De har meldt seg på en konkurranse der hovedvinneren vinner oppussing av huset til en verdi av 150.000 kroner! Gå inn HER HER og stem på Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland. Les mer på  www.dbbh.no
Jeg har stemt, skal du? 

(bildet fra hjemmesiden)..

Blir så trist hva folk kan gjøre mot forsvarsløse dyr! :-(

69

Jeg har lyst å lese nye blogger! :-) Legg igjen en link/kommentar. 

19Slik ser været utenfor verandaen akkurat nå. Skulle bare innom å si natta til dere lesere! :-) 

21

 

// Hvilket bilde likte du best?

3

Jeg kondolerer til alle de etterlatte og pårørende som mistet sine engler den 22.07.11.

<3

17

1. // finner du HER.                                                                   2. // finner du HER.

Jeg har lyst på begge, likte fargene! Hvilken likte du best?

18

Ugleringen bestilte jeg fra Ebay og hårbørsten hentet jeg i posten igår. Har lest mye bra om den hårbørsten så tenkte jeg måtte prøve den ut. Eneste jeg ikke er så begeistret for er fargen, hehe. Men det er jo bare en hårbørst. Ugleringen var så stilig og så billig at jeg måtte bestille den. Er farlig å være innom ebay, man finner jo alt mulig der! //Hva syns du? Har du prøvd denne børsten?

8

JULIE HALDORSEN

Liker klesstilen hennes. Og bloggen hennes er til inspirasjon. Sjekk ut hennes blogg HER.

REBEKKA ALEXSANDRA GUTVIK.

Kjempepen jente! Får inspirasjon fra bildene og bloggen hennes. Sjekk ut bloggen hennes HER.


HUSMORTIPSET

Dette er en blogg som handler om innkjøp, interiør og slikt.. Jeg liker å stikke innom denne bloggen av og til pga jeg har fått sansen for interiør ol. de siste årene.. Sjekk ut bloggen HER.

LINDA

Digger bildene hun tar! Fin blogg, sjekk den ut HER.

CHARLOTTE JØRGENSEN

Likte bloggen hennes. Fine bilder også. Sjekk ut bloggen hennes HER.

KAMILLA

Koselig blogg. Liker sommerbildene, får litt sommerfølelse i dette regnværet her oppi nord. Sjekk ut hennes blogg HER.

KRISTIN F.KÅRSTAD

Virker som ei livlig jente med godt humør! Hun skriver på dialekt så var litt vanskelig å forstå alt i begynnelsen, syns jeg ihvertfall. Men det er litt gøy å lese dialekt innimellom. Sjekk ut bloggen HER.

SUNNIVA & INGRID.

Var første gang innom de sin blogg igår, og jeg likte utrolig godt bildene de tar! Jeg skulle gjerne hatt en fotoshoot, det hadde vært gøy. Anbefaler dere å gå inn HER å sjekke ut bloggen deres.

MARTHA TVERGROV

Kjempefin blogg. Med masse outfit bilder, det er også gøy med slike DIY-innlegg. Sjekk ut hennes blogg HER.

 

ANN KRISTIN

Herlig jente med fin blogg, skriver bra, har bra bilder. Sjekk den ut HER.
________________________________________________________________________________________________________

Det ble mange bloggere her i innlegget, men synes de fortjener litt oppmerksomhet, fra min side. Det var veldig mange som ville bli linket, men det skjønner jeg. Her er ihvertfall noen bloggere jeg leser/liker.

12


Bildene tatt fra Kine's blogg.

KINE - www.kinekrr.blogg.no

Design: Jeg liker designet til Kine. Det er ryddig og enkelt. Men jeg synes headeren kunne vært mer personlig med bilder av bloggeren for eksempel. Ellers har jeg ikke noe å si om designet.

Innhold: Hun tar mange fine bilder! Liker bloggere med store og klare bilder. Det er ikke lange tekster, mer bilder på bloggen. Men så er det ikke alle som liker å lese lange tekster. Men jeg liker bildene hun legger ut. Jeg klarer ikke å finne noe som trekker ned på innholdet. Hun legger ut personlige bilder, antrekk bilder, innkjøp og det mange interresserer seg for.

Sånn generelt liker jeg bloggen hennes, jeg liker fotobloggere. Og det er avslappende å være innom bloggen hennes.


Bilder tatt fra bloggen til Stine.

STINE - www.stiiiinest.blogg.no

Design: Kjempefint design til å være så enkelt! Hun har ikke header som de fleste har, men designet passet veldig bra uten header. Veldig oversiktlig.

Innhold: Hun tar masse fine bilder. Store bilder - stor favoritt hos meg. Hun skriver bra. Liker antrekk bildene dine, du burde ha mer av det. Heller ikke her kan jeg finne noe negativt/dårlig med bloggen.

Sånn ellers liker jeg å lese bloggen hennes.


Bilder tatt fra bloggen hennes.

MARIA SANNI - www.mariasanni.blogg.no

Design: Liker designet til M. Fint at du bruker litt rosa, for å få farger på designet.

Innhold: Kjempefine bilder på bloggen hennes. Liker at det blir sånn lys farge over bildene. Bloggen virker så oversiktlig da. Det er ikke så veldig mye tekst, mest bilder, men jeg liker å se på bilder så det er jo bare positivt.

Generelt sett, er dette en blogg som er gøy å lese. Synes du kan ha mer av outfit, skjønnhetsinnlegg, konkurranser.. men dette gjelder vel de fleste bloggene.. Bilder tatt fra bloggen hennes.

ISELINN - www.iselinnandersen.blogg.no

Design: Det er litt for mørk bakgrunn for min smak. Det jeg ville ha endret på er fargen på teksten(dato og klokkeslett) som står i den sirkelen over innleggene. Fordi det går ikke ann å lese hva som står der.  Men sånn ellers er designet oversiktlig.

Innhold: Det er bra med bilder og tekst her. Men som dere har skjønt så liker jeg best når bildene er noenlunde like bred/stor som innlegget..

Sånn ellers er det en morsom blogg å lese.
______________________________________________________________________________________________________________

Det var vanskelig å velge ut noen bloggere å vurdere av hele 51 stykker som ville bli vurdert. Jeg vil heller ikke virke så slem når jeg skal vurdere bloggen deres. Leser du noen av disse bloggene?

26Det ble litt godteri shopping i Sverige. Dette holder vel i noen uker. Det var en del 'ta to/tre betal **kr.'.. Kjøpte også en del sko og klær når jeg var i Sverige. Kan lage noen innlegg om det også. :-)

55

Det er veldig lenge siden jeg har vurdert noen blogger. Men hadde litt lyst å gi litt tilbake til noen lesere. Men ikke bli så alt for gira, kan hende det blir sånn superbra vurdering. Men hvis du vil, så legg igjen en kommentar! - Blir å vurdere to til noen fler bloggere..

AVSLUTTET

31

Tatt i fart.. :-) Hva synes du om bildet?

10

Kom hjem igår kveld fra Sverige. Har vært en liten tur (søn-tors) i Piteå, Sverige. Det kjipe var at det var bare fint vær og sol den første dagen. Overskyet og litt regn resten av dagene.
Her kommer noen bilder jeg har tatt.

Vi lå på hotell her på Pite Havsbad.

Parkeringsplassen..

Det var syykt gode veier i Sverige! Er rart å kjøre over grensen og så kommer man til de gode veiene.Vi var en liten tur i Luleå også.Har du vært/eller skal til Sverige i sommer?

Lik gjerne innlegget!

14

På tur til Bjerkvik. Lå over natt til mandag.

Satt og tok bilder ut av vinduet av bilen. Så ble mange "tull" bilder! :-p

Et himmelbilde. Synes det ble litt stilig med de skyene.."Reise antrekk". Ikke akkurat det beste bildet. Men det var ikke mange bilder å velge ut av meg, heh! Skjønner ikke, men liker ikke bilder av meg selv. Men må vel bli flinkere å legge ut mer bilder. Kommer vel etterhvert. :-)

Kommet over grensa. :-)

 

Tror ikke det blir så mye blogging som før, men får prøve å legge inn et innlegg om dagen, minst..!
Håper dere har en fin sommer! Hva synes du om bildene? :-)

16

Her er to bikinier som jeg har fått hos mamma. Men siden ikke været er så bra her i Nord-Norge, så har man ikke hatt bruk for verken solkrem eller bikini. Er så lei regn og overskyet. Men i går var det 23 grader i skyggen og kjempe sol! Men da hadde man jobbdag, typisk! Men har heldigvis ferie nå etter helga, så da håper man på bra vær! Hva syns du om bikiniene mine?

45

Sov litt lenge idag, men skal ikke på jobb før senere ikveld. Planer for i dag er å lage frokost - trene - dusje - slappe av - jobb. Men trenger noen blogger å lese, trenger inspirasjon. Er litt tom nå!

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits