10

Slik føles dagen i dag, hehe! Hvordan er mandagen din?

8Et bilde jeg har hengende på veggen i stua. Liker teksten på bildet, så måtte kjøpe dette bildet også. Tror nok jeg har helt dilla på interiør, for å si det sånn! Hva syns du om slike innlegg som dette? Gå inn her, for å se den nydelige klokka mi.

8

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

Satt sammen en collage av antrekk og bilder som inspirerte meg i dag. Kan sitte i timesvis å se på bilder på weheartit, er så mye fint og veldig inspirerende. Liker å sette sammen bilder og slikt, men håper bare det ikke blir for mye på bloggen da, heh! Likte spesielt shortsene, så gleder meg til sommeren! Men man kan jo matche shorts om vinteren med tights/strømpebukser..

Hva gjør du på denne søndagen? Likte du collagen?

5

Noe du likte?

7

Liker klokka som henger på veggen på kjøkkenet/stua. Jeg bare måtte ha den når jeg gikk inn på Kremmerhuset! Den er så fin og i en sånn vintage stil! Elsker Kremmerhuset, de har så sykt mye fint i butikken!..

Hva syns du?

10

Har sett flere som har noe slikt på bloggen sin.. Tenkte det kunne være noe jeg kunne prøve, hvis noen er interessert i det! Bare send meg en kommentar på bloggen eller send en e-post til benedicte.blogg@live.no. Og selvfølgelig kan du være anonym!

Hvis det blir en interesse for dette "temaet", så kan jeg lage et innlegg med hemmeligheter og/ eller leser historier..! Høres dette greit ut?

FOTO - Trøtt liten pus

18

MARTHA

REBEKKA

ANNELI

SIRI

JULIE

MERETHE

Vil du bli linket av meg i et innlegg? :-)

28

Sneak peek på skoene.. I dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Valentines dag, har vært lik som alle andre. Føler nesten jeg er den eneste som ikke "feirer" denne dagen noe spesielt.. Men er vel ikke den eneste? ;-) Sitter sammen med kjæresten og ser på TV nå. Vi holder på å lage boller, som står i ovnen snart! Så jeg tenkte jeg skulle linke et par bloggere i neste innlegg! Er du med? :-)

11
20

//bildeherfra

//bildeherfra
//bildeherfra

//bildeherfra

//bildeherfra

//bildeherfra

//bildeherfra

Har lett på Lookbook etter inspirasjon og fant mye av det! Hva syns du?

22

Jeg bestilte for en stund siden tre par sko fra Nelly.com. Men for det første så var nr 2 for liten for meg, det var synd, pga de var sykt fine i virkeligheten! Og så fikk jeg to par sko av nr. 3. Sender de nok tilbake..

Har du bestilt sko fra Nelly før?

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits