14
//Bilde fra Senja 


Slettet forrige innlegg p.g.a. det ble bare tull med den stemmingen.. Vi tar det heller i kommentarfeltet! Jeg har helt mistet ideer om hva jeg skal blogge om. Føler bloggen blir en del upersonlig med mye bilder av ulike ting(weheartit, antrekk, inspirerende bilder...), men er faktisk det jeg får mest kommentarer på og jeg liker å sette sammen bilder som inspirerer og ikke minst å dele det. Vet ikke hva dere syns om bloggen min slik den er nå..?

Er en del som er inne på min gamle blogg som trenger hjelp med designet sitt (html..) og da lurte jeg på om dere vil ha litt tips og slikt om det. Er ingen verdensmester i dette, er selvlært og kan ikke absolutt alt, men er så hyggelig å hjelpe andre!
  
  
1 ♥ Inspirasjonsinnlegg(collage/weheartit)?
♥ Antrekk, mote, hår ++?
♥ Linkerunder. Ukens/månedens blogg?
♥ Foto?
♥ Historier og meninger om ting..?
♥ Hverdag?
♥ HTML/CSS, design?
    
 
HVA VIL DU HA MER AV PÅ BLOGGEN MIN?
9

Bilde herfra

SAVNER ..   sommer og sol  jordbær  is  ha på lettere klær ♥ ferie ♥ grilling ♥ båt turer ♥ +++

5


10

Har sett flere som har noe slikt på bloggen sin.. Tenkte det kunne være noe jeg kunne prøve, hvis noen er interessert i det! Bare send meg en kommentar på bloggen eller send en e-post til benedicte.blogg@live.no. Og selvfølgelig kan du være anonym!

Hvis det blir en interesse for dette "temaet", så kan jeg lage et innlegg med hemmeligheter og/ eller leser historier..! Høres dette greit ut?

FOTO - Trøtt liten pus

18

MARTHA

REBEKKA

ANNELI

SIRI

JULIE

MERETHE

Vil du bli linket av meg i et innlegg? :-)

28

Sneak peek på skoene.. I dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Valentines dag, har vært lik som alle andre. Føler nesten jeg er den eneste som ikke "feirer" denne dagen noe spesielt.. Men er vel ikke den eneste? ;-) Sitter sammen med kjæresten og ser på TV nå. Vi holder på å lage boller, som står i ovnen snart! Så jeg tenkte jeg skulle linke et par bloggere i neste innlegg! Er du med? :-)

11
6Haha, han er så søt! <3

Jeg synes nesten det er alltid vanskelig å sette opp en ønskeliste, men er selvfølgelig masse småting man har lyst på. Skal snart flytte sammen med kjæresten i en leilighet så er sikkert mye man trenger når man kommer så langt. Tenkte jeg skulle dra en tur til "byen" for å se om jeg finner noe til kjæresten min

13Satt sammen i polyvore. NOE DU KUNNE TENKT DEG?

17

Synes det er gøy å se på hva folk selger..
Jeg hadde en gang i tiden lyst å lage en salgsblogg, men hvis det ikke er noe interresse for det så går det ikke rundt!..

//Foto - Liten inspirasjonslenke..  1 - 2 - 3 - 4

5

Hei. Dette innlegget skulle egentlig vært skrevet og postet for lenge siden, men bedre sent enn aldri... 

Jeg heter Benedicte, kommer ifra Finnsnes, en liten plass i Nord-Norge. Jeg liker å ta bilder (HUSK, er nybegynner så kan ikke alt ennå..), elsker dyr, liker å tegne og skrive..

Kontakt meg gjerne på e-posten (benedicte.blogg@live.no) hvis du lurer på noe eller har innspill til bloggen f.eks. Er gøy å få gode tilbakemelding!

17

HERHERHER. Har da klart å lage en fanside til bloggen min da. Er hyggelig hvis noen vil like den. Mange var positive til at jeg skulle lage en, så nå har jeg det.
Akkurat nå sitter jeg og slapper av, og hører på musikk. Håper alle får en fin dag! 32

Jeg har vært innom Dyrebeskyttelsen sine hjemmesider i dag og fant ut at avdelingen Bergen og Hordaland har fått en gammel skole som trenger oppussing, og det koster mye penger. De skal hjelpe hjemløse dyr. Dette høres bra ut. De har meldt seg på en konkurranse der hovedvinneren vinner oppussing av huset til en verdi av 150.000 kroner! Gå inn HER HER og stem på Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland. Les mer på  www.dbbh.no
Jeg har stemt, skal du? 

(bildet fra hjemmesiden)..

Blir så trist hva folk kan gjøre mot forsvarsløse dyr! :-(

69

Jeg har lyst å lese nye blogger! :-) Legg igjen en link/kommentar. 

45

Sov litt lenge idag, men skal ikke på jobb før senere ikveld. Planer for i dag er å lage frokost - trene - dusje - slappe av - jobb. Men trenger noen blogger å lese, trenger inspirasjon. Er litt tom nå!

0

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 

 

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.


Siste innleggBloggdesign
hits